top of page

Nieuws

Magic The Gathering

De oorlog tussen twee broers, Urza en Mishra, is een eeuwenoude vete uit het verre verleden.  Lees het volledige verhaal onderaan de pagina!

brothers war hoofdafbeelding.jpg

The Brothers' War top 10 losse kaarten

Het verhaal van The Brothers' War

De kwaadaardige Phyrexians hebben voetgezet op Dominaria. In het uiterste geheim transformeren ze onwetende doodgewone burgers tot dodelijke sleeper agents. De Phyrexian inval komt aan het licht en het gerucht verspreid zich snel. Het volk verenigt zich om de bedreiging te proberen stoppen, maar de sleeper agents steken er een stokje voor.

 

Enkele van de grootste helden uit Dominaria herenigen zich om een stop te zetten aan de Phyrexian inval. De helden, zoals de onsterfelijke Jodah, roepen het volk op om zich voor te bereiden op het ergste.

 

Karn, een krachtige Planeswalker, zag de inval aankomen, maar niemand geloofde hem. Strijdvaardig en volhardend probeert hij er alles aan te doen om de Phyrexians tegen te houden. Karn graaft een eeuwenoud wapen op, de Galgothian Sylex. Enkel de Sylex kan de thuiswereld van de Phyrexians vernietigen.

 

Tot ieders verrassing wordt de Planeswalker, Ajani, in het grootste geheim omgevormd tot sleeper agent. Hij verraadt onze helden en vernietigt de Sylex.

Gelukkig staat Karn er niet alleen voor. De Planeswalker, Saheeli, een meester Artificer, lukt het om een kopie van de Sylex te maken. Het enige probleem; niemand weet hoe de Sylex geactiveerd kan worden. Deze artefact is slechts één keer in de geschiedenis gebruikt, vele eeuwen geleden.

Teferi, de meester van tijd, heeft zelf een appeltje te schillen met de Phyrexians. Teferi's Time Magic gecombineerd met Saheeli's technologie kan Teferi's geest terug in de tijd teleporteren. Op deze manier hopen onze helden in levende lijve te ontdekken hoe de Sylex kan geactiveerd worden.

Enter The Brothers' War. Een van de meest belangrijke conflicten in de geschiedenis van Dominaria, en het conflict dat tragisch eindigt met de verwoestende detonatie van de Sylex.

Urza en zijn broer, Mishra, hebben twee verschillende visies. Ze stuitten op twee stenen, twee oude en krachtige artefacten, die hun lot in beweging zetten.
Een oorlog tussen de twee broers breekt uit. 

Teferi ziet het conflict met eigen ogen verder ontwikkelen. Lukt het hem de nodige informatie te vinden? Wat heeft Mishra richting de duisternis geleid? En hoe werd Urza de krachtigste Planeswalker aller tijden? 

Ontdek het in The Brothers' War

bottom of page